14 Eylül 2014 Pazar

Trabzonspor Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda ,Maç özeti Golleri izle

Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı izle ,Maç özeti Golleri izle,Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta?,Trabzonspor Fenerbahçe muhtemel 11'ler,Fenerbahçe - Trabzonspor Geniş Özet, 14 eylül fb ts maçı canlı izle , 14 eylül trabzon - fener derbisi izle


Haftanın en önemli maçlarından birisi olan Trabzonspor - Fenerbahçe maçı bugün saat 20:00 da Avki Akerde oynanacak. İlk haftayı galibiyetle kapatan Fenerbahçe bu haftayıda Galibiyetle kapatarak Liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

13 tarihinde oynanan Galatasaray ile Ekşiherspor un beraber kalması Fener in şine yarayacak. Eğer Fenerbahçe bu maçı kazanırsa 6 Puan la Liderlik koltuğuna oturmuş olacak.

Maç Bilgileri 



Saat: 20:00
Stad: Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı
Hakem: Fırat Aydınus
Yayın: Lig TV


Ezeli rakiplerin buluşmasında tribünler büyük ölçüde dolacak. Trabzon'da bugüne kadar yaklaşık 25.000 Passolig kartı satılırken, Avni Aker'de 18 bin civarında bordo mavili taraftarın olması bekleniyor. Özel uçakla Trabzon'a giden takım kafilesinde Başkan Aziz Yıldırım ve Genel Sekreter Mahmut Uslu yer almadı. Trabzon'a Sarı Lacivertlileri temsilen 5 yönetici gitti. Trabzon cephesinden Passolig kartı zorunluluğuyla ilgili açıklama gelmesine karşın Fenerbahçeli yöneticilerin stada Federasyon’dan alınan özel giriş kartıyla girecekleri öğrenildi.

Telif hakları nedeniyle Lig TV yayınlarına yer veremediğimiz sitemizde maç bitimi özeti yayımlanacaktır.

Previous Post
Next Post

0 comments: